fbpx

Ναδάλ: “Σκέφτηκα να εγκαταλείψω, δεν μπορούσα να τρέξω προς την μπάλα”

Ναδάλ: “Σκέφτηκα να εγκαταλείψω, δεν μπορούσα να τρέξω προς την μπάλα”

Αρκετά αποκαλυπτικός για τις σκέψεις του στον αγώνα με τον ΜακΚένζι ΜακΝτόναλντ ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Νο2 στον κόσμο Ισπανός, που ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό στο ισχίο από τα μέσα του δεύτερου σετ και μετά, είπε πως σκέφτηκε το ενδεχόμενο της εγκατάλειψης, το οποίο όμως και απέρριψε, μη θέλοντας να ολοκληρώσει έτσι την παρουσία του σε ένα τουρνουά που ήταν ο κάτοχος του τίτλου από το 2022.

“Σκέφτηκα την εγκατάλειψη. Δεν μπορούσα καν να χτυπήσω μπάκχαντ ή έστω να τρέξω προς την μπάλα, ήθελα όμως τα τελειώσω τον αγώνα. Δεν ρώτησα την ομάδα μου για το εάν έπρεπε να εγκαταλείψω ή όχι. Είμαι αρκετά μεγάλος για να παίρνω μόνος μου αυτές τις αποφάσεις.

Δεν ήθελα να εγκαταλείψω ως ο κάτοχος του τίτλου. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα μέχρι το φινάλε. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το αποδεχθείς και νιώθεις πολύ κουρασμένος με όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Η τωρινή είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά θα πρέπει να την αποδεχθώ και να προχωρήσω.

Δεν μπορώ να έχω παράπονα για τη ζωή μου. Δεν μπορώ όμως να πω πως δεν είμαι και εξουδετερωμένος πνευματικά, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν ψέμα. Ελπίζω απλά να μην είναι κάτι το σοβαρό”, ανέφερε ο Ναδάλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις