fbpx

Australian Open: Συνεχίζει απτόητος ο Χατσάνοφ! (vid)

Australian Open: Συνεχίζει απτόητος ο Χατσάνοφ! (vid)

Κάπως… αθόρυβα, αλλά άκρως αποτελεσματικά συνεχίζεται η πορεία του Κάρεν Χατσάνοφ, καθώς εξασφάλισε την πρόκριση για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο20 στον κόσμο Ρώσος επιβλήθηκε με 6-4, 5-7, 6-4, 6-2 του Τζέισον Κούμπλερ, φτάνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην 3η Φάση του μέιτζορ της Μελβούρνης.

Στο πρώτο μέρος ο Χατσάνοφ έσβησε και τα δύο μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε και αξιοποιώντας ένα δικό του έφτασε στο 6-4. Αντιθέτως όμως, στο δεύτερο σετ ο Νο86 στον κόσμο Αυστραλός βρήκε δύο μπρέικ έναντι ενός για να φτάσει στο 7-5. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτού του σετ παίχθηκε ένα αδιανόητο ράλι 70(!) χτυπημάτων, με τον Κούμπλερ να βγαίνει νικητής.

Έκτοτε όμως ο Ρώσος… πάτησε γκάζι και δεν ξανακοίταξε πίσω. Δίχως να αντιμετωπίσει ούτε μία φορά μπρέικ πόιντ στο τρίτο και το τέταρτο σετ, ο Χατσάνοφ έφτασε σε τρία δικά του μπρέικ και εν τέλει έκλεισε το ματς έπειτα από 2 ώρες και 53 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιάφο, ο οποίος επιβλήθηκε με 6-4, 6-4, 6-1 του Τζουντσέν Ζανγκ. Σημειώνεται πως για τον Χατσάνοφ αυτές οι εμφανίσεις έρχονται εν μέρει και ως… προέκταση της θαυμάσιας πορείας του στο περσινό US Open, που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις