fbpx

Australian Open: Σούπερ ανατροπή και πρόκριση για Αλιασίμ! (vid)

Australian Open: Σούπερ ανατροπή και πρόκριση για Αλιασίμ! (vid)

Πραγματοποιώντας μία μεγαλειώδη ανατροπή κόντρα στον Άλεξ Μολτσάν, ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ πήρε το εισιτήριο για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο7 στον κόσμο Καναδός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την απώλεια των δύο πρώτων σετ, στο φινάλε όμως επικράτησε με 3-6, 3-6, 6-3, 6-3, 6-2.

Ο Νο54 στον κόσμο Σλοβάκος, που προερχόταν και από νίκη με ανατροπή με 3-2 σετ επί του Βαβρίνκα, μπήκε… φουριόζος στο κορτ και φτάνοντας σε δύο μπρέικ στο πρώτο μέρος σε άλλο ένα στο δεύτερο, δίχως να απειληθεί ούτε μία φορά με μπρείκ πόιντ, ανέβηκε στο 2-0.

Έκτοτε όμως άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση του Αλιασίμ. Ο Καναδός ανέβασε το ποσοστό χρησιμοποίησης του πρώτο σερβίς, στοιχείο που δεν επέτρεψε πια στον Μολτσάν να ξαναβρεθεί σε μπρέικ πόιντ. Το τρίτο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με τον Αλιασίμ να αξιοποιεί ένα από τα δύο μπρέικ πόιντ του, όμως στη συνέχεια ο Σλοβάκος έμεινε από δυνάμεις, επιτρέποντας στον Καναδό να διανύσει εύκολα τη διαδρομή ως το κλείσιμο τόσο του τέταρτου όσο και του πέμπτου σετ, έπειτα από συνολικά 3 ώρες και 2 λεπτά αγώνα.

Στην επόμενη φάση ο Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει έναν από τους Φρανσίσκο Σερούνδολο και Κορεντάν Μουτέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις