fbpx

Australian Open: Πρόκριση σε… μεταμεσονύκτια ζώνη για τον Νόρι! (pic)

Australian Open: Πρόκριση σε… μεταμεσονύκτια ζώνη για τον Νόρι! (pic)

Ο Κάμερον Νόρι έγινε χρονικά ο τελευταίος τενίστας της ημέρας που πήρε το εισιτήριο για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο12 στον κόσμο Βρετανός επικράτησε με 6-3, 3-6, 7-6(2), 6-3 του Κονστάν Λεστιέν, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε σχεδόν στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Μελβούρνης.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο παίκτες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, ώσπου στο 7ο γκέιμ ο Βρετανός έκανε το μπρέικ για να προηγηθεί με 4-3 και λίγο αργότερα με ένα νέο μπρέικ έκλεισε το σετ με 6-3. Στο δεύτερο μέρος, Λεστιέν και Νόρι είχαν από ένα μπρέικ στο 3ο και το 4ο γκέιμ, αλλά από το 7ο και μετά επακολούθησε μία… αντιγραφή του πρώτου σετ, με αντιστροφή όμως των ρόλων. Ο Γάλλος έκανε το μπρέικ για να ανεβεί στο 4-3 και με ένα νέο σπάσιμο του αντίπαλου σερβίς έκλεισε το σετ στο 6-3.

Στο τρίτο μέρος ο Νο65 στον κόσμο Λεστιέν βρέθηκε να προηγείται με 5-2 και να είναι μπροστά με 0-30 στο επόμενο γκέιμ, όμως αυτό το… σχεδόν σετ πόιντ δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε κάτι παραπάνω. Ο Νόρι έκανε την ολική επαναφορά και στη διαδικασία του τάι μπρέικ επιβλήθηκε εύκολα με 7-2. Στο 4ο σετ απλώς ο Νόρι βρήκε το μοναδικό μπρέικ στο 8ο γκέιμ για να περάσει μπροστά με 5-3 και στη συνέχεια έκλεισε στο σερβίς του το ματς, έπειτα από 3 ώρες και 13 λεπτά παιχνιδιού.

Το τέλος αναμέτρησης στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Στην επόμενη φάση ο Κάμερον Νόρι θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα, ο οποίος επικράτησε με 6-4, 6-4, 3-6, 6-3 του Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις