fbpx

Australian Open: Ξεπέρασε τον “σκόπελο” του Ντάνιελ ο Σαποβάλοφ (vid)

Australian Open: Ξεπέρασε τον “σκόπελο” του Ντάνιελ ο Σαποβάλοφ (vid)

Μία θέση στον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε ο Ντένις Σαποβάλοφ, έπειτα από τη νίκη του με 6-3, 7-6(3), 7-5 επί του Τάρο Ντάνιελ. Σε ένα ματς που είχε εξαρχής τον ρόλο του φαβορί να τον συνοδεύει, ο Καναδός ανταποκρίθηκε άριστα στη συγκυρία, ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση.

Στο πρώτο μέρος, το κρίσιμο μπρέικ ήρθε στο 7ο γκέιμ, με τον Νο22 στον κόσμο Σαποβάλοφ να προηγείται με 4-3. Έκτοτε ακολούθησε ακόμη ένα μπρέικ, για να τελειώσει το σετ. Στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιήθηκαν τέσσερα μπρέικ στα πέντε πρώτα γκέιμ, δίχως όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να κριθούν τα πάντα στο τάι μπρέικ. Εκεί, η ψυχραιμία του Καναδού κόντρα στον Ιάπωνα ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά και του έδωσε τη νίκη με 7-3.

Στο τρίτο σετ, ο Ντάνιελ προηγήθηκε με 3-1 χάρη σε μπρέικ, με τον Σαποβάλοφ να το παίρνει αμέσως πίσω για το 3-3. Το τελικό πλήγμα ήρθε στο 11ο γκέιμ με άλλο ένα μπρέικ του 23χρονου Καναδού, ο οποίος με ένα τελευταία κράτημα του σερβίς έφτασε στο 7-5, κλείνοντας το ματς έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Σαποβάλοφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος επικράτησε με 3-6, 7-6(3), 2-6, 6-3, 6-3 του Λορέντσο Σόνεγκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις