fbpx

Australian Open: Ξεπέρασε τον “σκόπελο” της Ραντουκάνου η Γκοφ (vid)

Australian Open: Ξεπέρασε τον “σκόπελο” της Ραντουκάνου η Γκοφ (vid)

Μία θέση στον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε η Κόκο Γκοφ, έπειτα από τη νίκη της με 6-3, 7-6(4) επί της Έμα Ραντουκάνου. Με αυτόν τον τρόπο η… σχεδόν 19χρονη Αμερικανίδα θα βρεθεί μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα της στην 3η Φάση του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης.

Στο πρώτο μέρος όλες οι… εξελίξεις προέκυψαν μεταξύ 4ου, 5ου και 6ου γκέιμ. Σε εκείνο το διάστημα η Γκοφ έκανε δύο μπρέικ δεχόμενη ένα και κρατώντας μετά το σερβίς της έφτασε εύκολα στο 6-3. Στο 2ο μέρος ξανά η Νο7 στον κόσμο Αμερικανίδα προηγήθηκε νωρίς με μπρέικ, για να το πάρει πίσω στο 8ο γκέιμ η Βρετανίδα, ισοφαρίζοντας σε 4-4. Έκτοτε, η μάχη πήγε στο τάι μπρέικ όπου η Γκοφ προηγήθηκε με 6-2, για να κλείσει τελικά το ματς στο 7-4, έπειτα από 1 ώρα και 43 λεπτά παιχνιδιού.

Στην επόμενη φάση η Γκοφ θα τεθεί αντιμέτωπη με μία εκ των Τσινγουέν Ζενγκ και Μπερνάντα Πέρα. Σημειώνεται πως για την Ραντουκάνου, μετά την κατάκτηση του US Open το 2021, αυτό είναι το πέμπτο σερί Γκραν Σλαμ που αποκλείεται στον 1ο ή τον 2ο Γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις