fbpx

Australian Open: Οι ώρες των αναμετρήσεων για Τσιτσιπά και Σάκκαρη την Τετάρτη (17/1)

Australian Open: Οι ώρες των αναμετρήσεων για Τσιτσιπά και Σάκκαρη την Τετάρτη (17/1)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/01 μπαίνει ξανά στο κορτ η Μαρία Σάκκαρη, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Australian Open της Μελβούρνης (16-29/01), ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας, το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Στον εναρκτήριο αγώνα της Margaret Court Arena, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της 18χρονης Ρωσίδας, Ντιάνα Σνάιντερ, λίγο μετά τις 02:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Αυτή θα είναι και η πρώτη on court συνάντηση μεταξύ των δύο, με την Μαρία να θέλει φυσικά την πρόκριση, ως το φαβορί μάλιστα της εν λόγω αναμέτρησης, ενώ η νεαρή-ταλαντούχα τενίστρια, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία ακόμα έκπληξη στη διοργάνωση, στην οποία βρίσκεται έπειτα από την πρόκρισή της στα προκριματικά, αλλά και την πρώτη μεγάλη νίκη της στο κυρίως ταμπλό.

Στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της Rod Laver Arena, και σίγουρα όχι πριν τις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και No. 4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει τον Ρίνκι Χιτζικάτα, ο οποίος βρίσκεται στη διοργάνωση έπειτα από Wild Card της Tennis Australia.

Οι αγώνες των Σάκκαρη και Τσιτσιπά στον 2ο γύρο:
Margaret Court Arena
02:00 | Μαρία Σάκκαρη-Ντιάνα Σνάιντερ

Rod Laver Arena
12:00 | Στέφανος Τσιτσιπάς-Ρίνκι Χιτζικάτα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις