fbpx

Australian Open: Εύκολη πρόκριση στον 2ο γύρο για τον Ρούνε (pic)

Australian Open: Εύκολη πρόκριση στον 2ο γύρο για τον Ρούνε (pic)

Δε δυσκολεύτηκε ο Χόλγκερ Ρούνε απέναντι στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς και πήρε μια εύκολη πρόκριση στον 2ο γύρο του Australian Open, νικώντας τον με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 6-4), μέσα σε 2 ώρες και 4 λεπτά αγώνα.

Ο 19χρονος Δανός τενίστας ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο κορτ, κάνοντας break στο πρώτο game, ενώ στο αμέσως επόμενο κράτησε στον πόντο τον Κραΐνοβιτς, για να χτίσει διαφορά (2-0). Ο 30χρονος Σέρβος μείωσε προσωρινά, αλλά με νέα υπεράσπιση, και νέο break αμέσως μετά, ο Ρούνε αύξησε την απόσταση (4-1).

Break για τον Φίλιπ, που μείωσε εκ νέου, αλλά αυτή ήταν και η τελευταία του αντίδραση στο σετ, μιας και στο αμέσως επόμενο ο No. 10 του κόσμου του ξανά έσπασε το σερβίς, ενώ το έκλεισε στο 8ο game, κρατώντας τον αντίπαλό του στους δύο πόντους (6-2).

Στο 2ο σετ, πάλι μπήκε πιο δυνατά ο Ρούνε, που ξεκίνησε με το 4ο break του (για την ώρα), και με μια σωστή διαχείριση του σερβίς του μετά οδηγούσε με ασφάλεια την κούρσα. Στο 9ο game έσπασε για μία ακόμα φορά το σερβίς του No. 54 της παγκόσμιας κατάταξης, για να του απομένει πλέον ένα ακόμα βήμα για τη νίκη (6-3).

Στο 3ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, πάλι ο Χόλγκερ είχε ως όπλο το δυνατό του ξεκίνημα, έχοντας νέο break στο ενδιάμεσο (3-0), και παρά την επιστροφή του Σέρβου στο ματς μέχρι το 8ο game (4-4), ο Δανός υπερασπίστηκε με επιτυχία το σερβίς του στο αμέσως επόμενο (5-4), ενώ στο 10ο και τελευταίο έκανε ένα ακόμα break και πήρε τη νίκη (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις