fbpx

Australian Open: Εκτός ο Κύργιος, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά! (vid)

Australian Open: Εκτός ο Κύργιος, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά! (vid)

Μετά από τον Νο. 1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ, που αποσύρθηκε μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Australian Open που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Μελβούρνη (16-29/1), σειρά πήρε ο Νικ Κύργιος, με τον Αυστραλό να ανακοινώνει ότι αποχωρεί από το το τουρνουά λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο 28χρονος θα αγωνιζόταν την Τρίτη (17/1) απέναντι στον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν, αλλά το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το τουρνουά. 

Ο γιατρός του Αυστραλού, που αξιολόγησε τον τραυματισμό του, εκτίμησε ότι ο Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει τον Μάρτιο στο Indian Wells. 

«Ήταν άσχημη χρονικά στιγμή, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλήματος», είπε ο Κύργιος. «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό. Είμαι συντετριμμένος. Προφανώς αυτό το Slam είναι το σπίτι μου και το να μη συμμετάσχω σε αυτό το τουρνουά είναι σκληρό.»

Ο Νο. 21 στον κόσμο είπε ότι ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες δύο εβδομάδες τσεκάροντας τη σοβαρότητα του τραυματισμού στο αγώνα επίδειξης κόντρα στον Τζόκοβιτς την περασμένη Παρασκευή.

Η απόσυρση του Αυστραλού από το Australian Open σημαίνει ότι θα μείνει εκτός και από τα διπλά όπου μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη θα υπερασπιζόντουσαν τον τίτλο τους. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις