fbpx

Australian Open: Στα κορτ της χώρας της θα αποσυρθεί η Σαμ Στόσουρ

Australian Open: Στα κορτ της χώρας της θα αποσυρθεί η Σαμ Στόσουρ

Κάτοχος του τίτλου στο US Open και πρωταθλήτρια σε 7 Γκραν Σλαμ στα διπλά, η Σαμ Στόσουρ θα ολοκληρώσει την καριέρα της μπροστά στο κοινό της χώρας της, στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, καθώς θα είναι το τελευταίο τουρνουά στην επαγγελματική της καριέρα.

 Η 38χρονη είχε δηλώσει από καιρό πως πάντα ήθελε να ρίξει την αυλαία στην Αυστραλία προσθέτοντας ότι είναι μία σκληρή αλλά και σωστή απόφαση. «Πάντα θα είναι μία σκληρή απόφαση όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο», είπε. «Όπως είπα την περασμένη χρονιά όταν σταμάτησα από τα απλά, πάντα ήθελα να τελειώσω εδώ στην Αυστραλία. Πέρυσι δεν ήμουν έτοιμη να κλείσω τα πάντα. Νιώθω ότι είναι σωστό να κλείσω την καριέρα μου εδώ, στο Γκραν Σλαμ της χώρας μου που προφανώς θα έχω τεράστια στήριξη με τους φίλους και την οικογένειά μου».

 Η Στόσουτ θα παίξει με τη Γαλλίδα Αλιζέ Κορνέ, η οποία πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά με το πρώτο τους ματς να είναι απέναντι στις νούμερο 11 του ταμπλό, την Τσάν Χάο-Τσινγκ από την κινεζική Ταϊπέι και την Κινέζα Γιανγκ Ζαοζουάν την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

 Το μεγαλύτερό της επίτευγμα ήταν η κατάκτηση του τίτλου στο US Open του 2011 όταν νίκησε την Σερίνα Γουίλιαμς με 6-2 6-3 ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε στον τελικό του γαλλικού όπεν όπου γνώρισε την ήττα από την Ιταλίδα Φραντσέσκα Σκιαβόνε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις