fbpx

Φιναλίστ στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Φιναλίστ στα διπλά του Μόναστιρ η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Ηττήθηκε στον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που είχε παρτενέρ της την Οάνα Γκαβρίλα, το οποίο διεξήχθη στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η ομάδα της 19χρονης Ελληνίδας τενίστριας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τις Αλένα Φομίνα-Κλοτζ και Ιρίνα Σιμάνοβιτς, μέσα σε 49 αγωνιστικά λεπτά, και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση, την οποία είχαν κατακτήσει πριν ένα μήνα περίπου.

Στο 1ο σετ, Φομίνα και Σιμάνοβιτς κέρδισαν τα πρώτα τρία games της αναμέτρησης, έχοντας και break στο ενδιάμεσο, παίρνοντας τα ηνία από πολύ νωρίς (3-0).

Μέχρι το 7ο game το παιχνίδι κυλούσε ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να διατηρούν στο ακέραιο το σερβίς τους (5-2), στο αμέσως επόμενο όμως, Αλένα και Ιρίνα πραγματοποίησαν και δεύτερο break, βάζοντας τα θεμέλια της straight νίκης (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, το δίδυμο Σακελλαρίδη και Γκαβρίλα δεν πατούσε το ίδιο δυνατά στο κορτ, όπως η αντίπαλη ομάδα τους, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 5 games, έχοντας πλέον ελάχιστες πιθανότητες κατάκτηση του τίτλου (5-0).

Στο 6ο game ωστόσο, κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν τις αντίπαλές τους (5-1), όμως στο 7ο και τελευταίο έμειναν οι ίδιες στον έναν πόντο, και ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους ως φιναλίστ στο τουρνουά της Τυνησίας (6-1).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις