fbpx

Διαψεύδει τον Ζβέρεφ ο Ναδάλ για τα περί αποχώρησης μετά το Ρολάν Γκαρός (vid)

Διαψεύδει τον Ζβέρεφ ο Ναδάλ για τα περί αποχώρησης μετά το Ρολάν Γκαρός (vid)

Ο Ράφαελ Ναδάλ διέψευσε τις προβλέψεις του Σάσα Ζβέρεφ ότι θα αποσυρθεί μετά το φετινό γαλλικό όπεν. Ο Ισπανός έχει πάρει τον τίτλο στο Παρίσι 14 φορές όπως έκανε και την περασμένη χρονιά όταν πολλοί έλεγαν ότι οι τραυματισμοί σε συνδυασμό με την ηλικία του έχουν παίξει το ρόλο τους στον 36χρονο πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη.

 Μιλώντας προς το τέλος του 2022 ο ίδιος είπε ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά στα τουρνουά του Μεξικού ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται στο εγγύς μέλλον. Ο Ζβέρεφ μίλησε πρόσφατα στο Eurosport, με τον αδερφό του Μίσα, κάνοντας μία τολμηρή πρόβλεψη, ότι ο Ναδάλ θα αποσυρθεί μετά το Ρολάν Γκαρός τονίζοντας ότι δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο.

 Σε συνέντευξή του ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν στη Μελβούρνη, ο Ναδάλ, δύο φορές κάτοχος του τίτλου, αρνήθηκε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί στα μισά της χρονιάς. «Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί σε 6 μήνες. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ζβέρεφ αλλά όχι αρκετά καλή για να του εξομολογηθώ κάτι τέτοιο. Η πραγματικότητα είναι ότι βρίσκομαι εδώ για να παίξω τένις, να προσπαθήσω να έχω μία καλή χρονιά, να παλέψω για όλα όσα παλεύω στη διάρκεια της καριέρας μου και δεν σκέφτομαι την αποχώρησή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις