fbpx

Συγκινητική επιστροφή στη Μελβούρνη για τον Τζόκοβιτς, εκδίκηση για το Γουίμπλεντον ήθελε ο Κύργιος (vids)

Συγκινητική επιστροφή στη Μελβούρνη για τον Τζόκοβιτς, εκδίκηση για το Γουίμπλεντον ήθελε ο Κύργιος (vids)

Τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και ο Νικ Κύργιος γνώρισαν πολύ θερμή υποδοχή επιστρέφοντας στη Rod Laver Arena για ένα ματς επίδειξης με φιλανθρωπικό σκοπό. Οι δύο παίκτες το διασκέδασαν στο κορτ ψυχαγωγώντας και το κοινό και έδειξαν να έχουν αφήσει πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμού ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν της επόμενης εβδομάδας.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο χαμογελαστός Σέρβος πριν το ματς. «Νιώθω κάπως συγκινημένος τώρα για να είμαι ειλικρινής. Ανυπομονούσα να επιστρέψω σε αυτό το κορτ, οπότε σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε για έναν σπουδαίο σκοπό».

 Σε ερώτηση για το θέμα του τραυματισμού του με το πόδι του να είναι δεμένο για το ματς, ο ίδιος απάντησε ότι αισθάνεται καλά ενώ δεν ξέχασε να αστειευτεί και με τον αντίπαλό του: «Αυτό είναι το ματς που με ενδιαφέρει τώρα. Με τον Νικ. Ο Νικ είναι στις σκέψεις μου, είναι στις προσευχές μου».

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 58 λεπτά από την στιγμή που τέθηκαν προς πώληση με τον Αυστραλό να δηλώνει: «Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αισθάνομαι νευρικός που βρίσκομαι εδώ. Ένα παιδί που μεγάλωσε στην Καμπέρα και τα εισιτήρια για το ματς του εξαντλήθηκαν σε 58 λεπτά απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Είναι υπέροχο, είναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για εμένα».

 Σε ερώτηση για τον αστράγαλό του, απάντησε: «Δεν πρόκειται να δώσω στον Νόβακ ενημέρωση για το σώμα μου αλλά θα του επιτεθώ απόψε. Έχει παίξει πολύ περισσότερο τένις από εμένα οπότε ξέρω ότι θα διαχειριστεί το σώμα του κάπως διαφορετικά, οπότε ας το διασκεδάσουμε. Θέλω εκδίκηση για το Γουίμπλεντον, δεν έχω κοιμηθεί από τότε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις