fbpx

Australian Open: Τη Δευτέρα (16/01) κάνουν πρεμιέρα Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Australian Open: Τη Δευτέρα (16/01) κάνουν πρεμιέρα Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα κάνουν την αγωνιστική τους πρεμιέρα στο Australian Open οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, και αμφότεροι διατηρούν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, καθώς αντιμετωπίζουν σχετικά βατούς αντιπάλους στο ξεκίνημά τους.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αλλά και No. 6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Κινέζα, αλλά και No. 119 της WTA κατάταξης, Γιου Γιουάν, περίπου στις 03:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), στην Rod Laver Arena.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και No. 4 του κόσμου, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 26χρονου Γάλλου, αλλά και No. 64 της ATP κατάταξης, Κουεντάν Αλίς, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), στη Margaret Court Arena.

Στα σημαντικότερα παιχνίδια της πρώτης μέρας του Grand Slam της Μελβούρνης είναι φυσικά η αναμέτρηση μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Τζακ Ντρέιπερ, λίγο μετά τις 05:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), ενώ περίσσιο ενδιαφέρον θα έχει ο αγώνας ανάμεσα σε Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Μάρκος Γκιρόν, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Το πανόραμα της πρώτης μέρας του Australian Open

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις