fbpx

Auckland Open: Στον τελικό… με άνεση ο Νόρι (vid)

Auckland Open: Στον τελικό… με άνεση ο Νόρι (vid)

Την πρόκριση για τον τελικό του Auckland Open έκανε δική του ο Κάμερον Νόρι. Ο Νο12 στον κόσμο Βρετανός -και Νο2 στο ταμπλό- επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του Τζένσον Μπρούκσμπι, σε μία αναμέτρηση που σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά της είχε τον έλεγχο της κατάστασης.

Στο πρώτο μέρος το Νόρι είχε 14/14 πόντους σε πρώτο σερβίς και δεν απειλήθηκε ποτέ με μπρέικ πόιντ. Αντιθέτως, ο ίδιος έφτασε έξι φορές σε μπρέικ πόιντ και αξιοποιώντας τη μία πήρε το σετ. Στο δεύτερο μέρος, αν και ο Αμερικανός έκανε νωρίς το μπρέικ για να φτάσει στο 2-0, ο Βρετανός απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο έβδομο γκέιμ ο Νόρι έκανε ακόμη ένα μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του ως το φινάλε, για να πάρει τη νίκη σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Στον μεγάλο τελικό, ο Βρετανός θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ. Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός τουρνουά για τον Νόρι από τον Αύγουστο του 2022 και το Los Cabos του Μεξικού, ενώ θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο μετά τον Μάιο του 2022 και το Lyon Open. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 3:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), το Σαββάτου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις