fbpx

Australian Open: «Ξεχειλίζει» από αυτοπεποίθηση ο Κύργιος

Australian Open: «Ξεχειλίζει» από αυτοπεποίθηση ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος για την πίεση που έρχεται με τον τίτλο του φαβορί λέγοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν.

 Νούμερο 21 στην παγκόσμια κατάταξη, με παρουσία για πρώτη φορά σε τελικό Γκραν Σλαμ στο Γουίμπλεντον την περασμένη χρονιά, έχει αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο αναζητώντας να γίνει ο πρώτος Αυστραλός που θα το πετύχει μετά τον Μαρκ Έντμοντσον το 1976. «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου οπότε σίγουρα θα πάω στο Αυστραλιανό Όπεν όπως και σε κάθε τουρνουά με αυτοπεποίθηση», είπε μετά την προπόνησή του στο Μέλμπουρν Παρκ.

 «Αυτή τη φορά είναι κάπως διαφορετικά καθώς είμαι ένα από τα φαβορί. Συνήθως είμαι το αουτσάιντερ αλλά τώρα, προφανώς μετά τη χρονιά που είχα, είμαι ένα από τα φαβορί, οπότε είναι μία νέα κατάσταση για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε ένα Γκραν Σλαμ και νιώθω ότι πραγματικά είμαι ένας από εκείνους που μπορεί να σηκώσουν το τρόπαιο. Δεν ξέρω πως θα αισθάνομαι όταν θα βγω εκεί πέρα. Συνήθως δεν έχω κάτι να χάσω και απλά χαρίζω θέαμα αλλά πρέπει να προσπαθήσω και να βρω αυτή την ισορροπία. Για να κερδίσεις ένα από αυτά τα πράγματα χρειάζεσαι 14 ημέρες. Προφανώς είμαι ικανός αλλά το ίδιο ισχύει και για μερικούς άλλους παίκτες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις