fbpx

Εγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις στο πόδι ο Τζόκοβιτς (vid)

Εγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις στο πόδι ο Τζόκοβιτς (vid)

Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η σημερινή προπόνηση στη Rod Laver Arena, μαζί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που χρειάστηκε να την εγκαταλείψει, λόγω έντονων ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, αλλά και No. 5 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν ήθελε να πάρει κάποιο έξτρα ρίσκο, συνεχίζοντας τον άτυπο αγώνα του με τον Μεντβέντεφ, καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα ένιωθε πόνους στο ίδιο σημείο, χωρίς τότε να ήταν κάτι το ανυσηχτικό.

Με το σκεπτικό όμως, ότι απέχουμε λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της τελικής φάσης του Australian Open, ο Νόλε αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα την προπόνησή του, και να προφυλαχθεί, εξετάζοντας παράλληλα με το ιατρικό του team αν όντως υπάρχει περίπτωση ανησυχίας ή πρόκειται απλά για κάτι παροδικό.

Θυμίζουμε, πως το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης εμπεριείχε ένα ανταγωνιστικό σετ απέναντι στον 26χρονο Ρώσο, με διαιτητή και ball kids, στο πλαίσιο του νέου πρότζεκτ της Tennis Australia, που συνδυάζει τις προπονήσεις των παικτών με σύντομους αγώνες επίδειξης 75 λεπτών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις