fbpx

Australian Open, Παπαμιχαήλ-Ντανίλοβιτς 0-2: Μπλακ-άουτ στο σερβίς και αποκλεισμός

Australian Open, Παπαμιχαήλ-Ντανίλοβιτς 0-2: Μπλακ-άουτ στο σερβίς και αποκλεισμός

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από τη Σέρβα και Νο153 του κόσμου, Όλγα Ντανίλοβιτς με 6-3, 6-1 σε 78 λεπτά για τον 2ο γύρο της προκριματικής φάσης μένοντας εκτός Australian Open.

Το ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ελληνίδα τενίστρια και Νο. 158 του κόσμου, ήταν το σερβίς, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η σαφώς πιο έμπειρη από τέτοιες διοργανώσεις, Ντανίλοβιτς κάνοντας ένα μεγάλο σερί 9-0 games φτάνοντας στην πρόκριση.

Ωστόσο, η Παπαμιχαήλ ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα φτάνοντας σε τρία εύκολα hold, από τα οποία παραχώρησε μόλις έναν πόντο(!) στο σερβίς της, όμως από εκεί και πέρα ήρθε το μπλακ-άουτ και απομακρύνθηκε η πρόκριση.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει το σερί για τη Σέρβα, η Ντανίλοβιτς είχε ισοφαρίσει σε 2-2 αφού πρώτα έσβησε break-point της Παπαμιχαήλ, η οποία είχε αρχίσει δειλά-δειλά να πιέζει το σερβίς της αντιπάλου της. Η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με 3-2, το οποίο η Ντανίλοβιτς μετέτρεψε σε 6-2 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 σε 37 λεπτά.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα οι επιστροφές της Ντανίλοβτις έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνες φτάνοντας το 55% από το 37% που είχε τελειώσει το 1ο set, γεγονός που τη βοήθησε να φτάσει σε δύο break και με τρία εύκολα hold να κάνει το 5-0 τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα στο σερβίς της Σέρβας ενώ η Παπαμιχαήλ είχε μειώσει ενδιάμεσα σε 5-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις