fbpx

Αποσύρεται από τη δράση τον επόμενο μήνα η Σάνια Μίρζα

Αποσύρεται από τη δράση τον επόμενο μήνα η Σάνια Μίρζα

Κάτοχος 6 τίτλων Γκραν Σλαμ στα διπλά, η Σάνια Μίρζα από την Ινδία θα αποσυρθεί από τη δράση τον επόμενο μήνα μετά το τουρνουά Dubai Duty Free Tennis Championship.

 Πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά γυναικών η Μίρζα έχει πάρει και 2 χρυσά μετάλλια σε Ασιατικούς Αγώνες ενώ έκανε δικό της το αργυρό στα απλά και το χάλκινο στα διπλά στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 2010 στο Νέο Δελχί.

 Η 36χρονη είχε αρχικά αποφασίσει να αποσυρθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν ωστόσο ένας τραυματισμός στον αγκώνα την άφησε εκτός δράσης από το US Open με την σεζόν της να παίρνει πρόωρο τέλος από τον Αύγουστο.

Με τρεις τίτλους Γκραν Σλαμ στα διπλά γυναικών και ισάριθμους στα μεικτά διπλά, η ίδια σκοπεύει να πάρει μέρος στο Αυστραλιανό Όπεν με συμπαίκτρια την Άνα Νταλίνινα από το Καζακστάν προτού πει το αντίο στα κορτ στο Ντουμπάι, στο μέρος που ζει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

 Η Μίρζα έχει πάρει το βραβείο Αρτζούνα, τη 2η σημαντικότερη αθλητική διάκριση στην Ινδία το 2004 ενώ το 2006 βραβεύτηκε με το Πάντμα Σρι, την 4η υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένας πολίτης της χώρας και με το Πάντμα Μπλουσάν το 2016, που αποτελεί την 3η υψηλότερη διάκριση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις