fbpx

Μεντβέντεφ: «Πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος γιατί το πρώτο Slam έρχεται»

Μεντβέντεφ: «Πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος γιατί το πρώτο Slam έρχεται»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε στον ημιτελικό της Αδελαΐδας κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να προκαλέσει τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου στο επερχόμενο Australian Open.

Ο 26χρονος Ρώσος, παραδέχθηκε ότι ο Τζόκοβιτς ήταν ανώτερος στην πρώτη τους αναμέτρηση για φέτος και γνώρισε δίκαια την ένατη ήττα του σε 13 παιχνίδια με τον Σέρβο, αλλά είπε ότι η αυτοπεποίθησή του δεν κλονίζεται ενόψει της Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, ο Μεντβέντεφ είπε τα εξής: «Με το αίσθημα που είχα αυτή την εβδομάδα, μπορώ να επιστρέψω στις νίκες απέναντι σε αυτούς τους τύπους και να κερδίσω τουρνουά. Ο Νόβακ είναι σε διαφορετική λίγκα με 21 slams. Αλλά γενικά είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να παραμείνω αισιόδοξος γιατί το πρώτο Slam έρχεται. Θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να νιώσω τη σπουδαία ατμόσφαιρα, όπως είχε και εδώ στην Αδελαΐδα. Ανυπομονώ».

Απέναντι στον Ναδάλ, ο Μεντβέντεφ έχει μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις, ωστόσο είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να προκαλέσει τόσο τον Ισπανό όσο και τον Σέρβο στις μεγάλες σκηνές.

«Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζω, πριν το ματς η μόνη μου σκέψη είναι ότι πρέπει να κερδίσω. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσω. Το έχω καταφέρει. Με τον Ράφα, νομίζω τον έχω κερδίσει μόνο μια φορά αλλά τα έχω καταφέρει. Είχα κάποια δύσκολα ματς απέναντί του και απέναντι στο Νόβακ. Κόντρα στον Νόβακ κέρδισα slam. Πιστεύω στον εαυτό μου.

Όμως, κάποιες φορές στο γήπεδο είναι δύσκολα. Κάποιες φορές δεν μπορείς να διαχειριστείς την πρόκληση. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες. Την επόμενη φορά που θα τον συναντήσω, θα προσπαθήσω να το κάνω ξανά», είπε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις