fbpx

Davis Cup: Οι παίκτες της Εθνικής για το κρίσιμο tie με το Εκουαδόρ στο ΟΑΚΑ

Davis Cup: Οι παίκτες της Εθνικής για το κρίσιμο tie με το Εκουαδόρ στο ΟΑΚΑ

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, που θα αγωνιστούν στο κρίσιμο tie με το Εκουαδόρ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του World Group I, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 04-05/02/2023.

Οι τενίστες που θα στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός της Ελληνικής σύνθεσης θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ενώ Εθνικός προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Μέλη της Ελληνικής αποστολής είναι επίσης ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Οι αγώνες με το Εκουαδόρ θα αρχίσουν το Σάββατο 04/2 στις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή 05/2 η αυλαία θα ανοίξει στις 12:00 το μεσημέρι. Τα εισιτήρια του αγωνιστικού διημέρου είναι ήδη σε κυκλοφορία, και οι τιμές κυμαίνονται από τα 10 έως τα 30 ευρώ.

Θυμίζουμε, πως η Εθνική είχε επικρατήσει της Τζαμάικα στην Παλλήνη, σε αγώνα για την παραμονή του στο World Group II, και μετέπειτα της Τυνησίας εκτός έδρας, και πλέον με το Εκουαδόρ διεκδικεί την άνοδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις