fbpx

Australian Open: Το πανόραμα και οι ώρες της πρεμιέρας των Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Australian Open: Το πανόραμα και οι ώρες της πρεμιέρας των Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Τα ξημερώματα της Τρίτης 10/01 θα μπουν στο κορτ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Australian Open, με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης στη Μελβούρνη.

Αρχικά, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα αγωνιστεί απέναντι στην 23χρονη Ισπανίδα, Μαρίνα Μπασόλς Ριμπέρα, που βρίσκεται στο No. 18 του ταμπλό των προκριματικών, αλλά και στο No. 123 της παγκόσμιας κατάταξης, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 03:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), στο Court5.

Περίπου δύο ώρες αργότερα (05:00 το πρωί ώρα Ελλάδος), η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα πάρει τη σκυτάλη στο Court12, και θα αντιμετωπίσει την Ρέκα Λούκα Γιάνι από την Ουγγαρία, η οποία βρίσκεται στο No. 10 του ταμπλό, αλλά και στο No. 112 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενες μάλιστα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Ελλάδα στο United Cup, και παρά τις δυσκολίες στις κληρώσεις τους, θα καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να βρεθούν στα τελικά.

Το πανόραμα των προκριματικών αγώνων του ΑΟ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις