fbpx

Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Ο Τζόκοβιτς θα είναι το μεγάλο φαβορί στη Μελβούρνη»

Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Ο Τζόκοβιτς θα είναι το μεγάλο φαβορί στη Μελβούρνη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, μετά την ήττα του στη μεγάλη “μονομαχία” τους, στο πλαίσιο των ημιτελικών ΑΤΡ 250 τουρνουά της Αδελαΐδας.

Ο 26χρονος Ρώσος, αλλά και No. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε από τον Νόλε με 2-0 σετ (6-3, 6-4), μετά από 84 αγωνιστικά λεπτά, και δε μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε τον 35χρονο Σέρβο ως ένα από τα πιο ξεκάθαρα φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open, ενώ είπε πως δε θα ήθελε να κληρωθεί στο ίδιο μισό μαζί του.

«Για να είμαι ειλικρινής, έχασα από τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Βάσει κατάταξης, ο Κάρλος είναι No. 1, γιατί έκανε τρομερό 2022, όμως νομίζω ο Νόβακ είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«Ο Νόβακ έχει κερδίσει τέσσερα-πέντε τουρνουά στη σειρά. Ο Κάρλος δεν θα παίξει στο Australian Open, οπότε νομίζω ότι ο Νόβακ θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη Μελβούρνη.

Ελπίζω να μην κληρωθώ στο ίδιο μισό με τον Νόβακ. Ακόμη κι αν συμβεί αυτό, όμως, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ διότι αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Παρά την ήττα μου εδώ»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις