fbpx

Australian Open: Έμαθαν τις αντίπαλές τους Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Australian Open: Έμαθαν τις αντίπαλές τους Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Την Τρίτη 17/01 θα κάνουν την αγωνιστική τους πρεμιέρα στη Μελβούρνη για το επερχόμενο Australian Open, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, με τις Ελληνίδες τενίστριες να μαθαίνουν σήμερα τις αντίπαλές τους στη φάση των προκριματικών.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στον 1ο γύρο των προκριματικών θα συναντήσει στο κορτ την Ουγγαρέζα Ρέκα Λούκα Τζάνι, η οποία είναι στο No. 10 του ταμπλό, αλλά και στο No. 112 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο είτε τη Βραζιλιάνα Καρολίνα Άλβες, είτε την Όλγα Ντανίλοβιτς από τη Σερβία.

Στο 3ο και τελευταίο γύρο, εφόσον έχει ξεπεράσει τις προηγούμενες αντίπαλές της, η Παπαμιχαήλ είναι πολύ πιθανό να διασταυρωθεί με την Γαλλίδα Κλάρα Μπουρέλ, που είναι στο No. 17 του ταμπλό, αλλά και No. 122 στη WTA κατάταξη.

Όσον αφορά τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών της θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Μαρίνα Μπάσολς Ριμπέρα, που είναι στο No. 123 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν προκριθεί, τότε στο 2ο γύρο θα παίξει με μία εκ των Κριστίνα Μλαντένοβιτς και Μάντισον Ίνγκλις, ενώ αν περάσει και από εκεί, τότε πιθανότατα να αγωνιστεί απέναντι στην Αμερικανίδα Κατιέ Βόλινετς, που βρίσκεται στο No. 11 του ταμπλό, αλλά και στο No. 113 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις