fbpx

United Cup: Το πανόραμα και οι ώρες του τελικού

United Cup: Το πανόραμα και οι ώρες του τελικού

Η Ιταλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του United Cup, και όλοι αναμένουμε ένα άκρως συναρπαστικό tie, όπου θα έχει αναμφίβολα δυνατές “μονομαχίες”.

Η γειτονική μας χώρα επικράτησε με 4-1 σκορ στις νίκες, στη σειρά με την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη κυρίως την αρχική νίκη της Μαρτίνα Τρέβισαν επί της Μαρίας Σάκκαρη, που άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση.

Στη συνέχεια ηττήθηκε ο Στέφανος Σακελλαρίδης από τον Λορέντζο Μουζέτι, και έτσι η πρόκριση φάνταζε ακόμα πιο δύσκολη, και παρά τη σημερινή-δύσκολη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ματέο Μπερετίνι, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν μπόρεσε να φέρει το tie στην απόλυτη ισορροπία, καθώς ηττήθηκε από την Λούσια Μπρονζέτι, με την Ελλάδα να αποκλείεται μαθηματικά.

Στο τελευταίο παιχνίδι, Βαλεντίνη και Πέτρος Τσιτσιπάς έπαιξαν δίχως άγχος και ευχαριστήθηκαν το διπλό, όμως ούτε εκεί δεν κέρδισε η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 4-1 στις νίκες, υπέρ των Ιταλών.

Στο άλλο ζευγάρι, η Αμερική δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην Πολωνία και πραγματοποίησε το απόλυτο των νικών, παίρνοντας πρώτη την πρόκριση για το τελευταίο tie της διοργάνωσης, διεκδικώντας με αρκετές αξιώσεις την κορυφή.

Το πανόραμα και οι ώρες του τελικού:

ΗΠΑ-Ιταλία
04:00 ΠεγκούλαΤρεβιζάν
06:00 ΤιάφοΜουζέτι
08:00 ΦριτζΜπερετίνι
10:00 ΚιςΜπρονζέτι
12:00 Πεγκούλα/ΦριτζΤρεβιζάν/Μπερετίνι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις