fbpx

United Cup: Πέγκουλα και Φριτς “σφράγισαν” το απόλυτο νικών για τις ΗΠΑ!

United Cup: Πέγκουλα και Φριτς “σφράγισαν” το απόλυτο νικών για τις ΗΠΑ!

Με… σκούπισμα “καθάρισαν” την ημιτελική σειρά του United Cup κόντρα στην Πολωνία οι ΗΠΑ, μιας και οι Τζέσικα Πέγκουλα και Τέιλορ Φριτς βγήκαν νικητές και από την τελευταία δοκιμασία του μεικτού διπλού. Το δίδυμο των Αμερικανών επιβλήθηκε με 6-7(5), 6-4, 10-6 των Αλίσια Ροσόλσκα και Λούκας Κούμποτ, με τις ΗΠΑ να διαμορφώνουν το τελικό 5-0 στη σειρά.

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο πως το πρώτο σετ του ματς που πήγε στους Πολωνούς ήταν και το μοναδικό χαμένο για την αμερικανική ομάδα στο σύνολο των πέντε αναμετρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες των ΗΠΑ θα μπουν πια με τη βέλτιστη ψυχολογία στην σειρά του μεγάλου τελικού της Κυριακής, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν είτε την Ελλάδα, είτε την Ιταλία.

Υπενθυμίζεται πως η ημιτελική σειρά Ελλάδος-Ιταλίας συνεχίζεται σήμερα (Σάββατο), με το πρώτο ματς να είναι αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι, στις 8:00 το πρωί. Υπογραμμίζεται πως η Ιταλία προηγείται με 2-0 στη σειρά, οπότε για την Ελλάδα η μοναδική δυνατότητα πρόκρισης είναι ανοικτή με νίκες και στα τρία ματς του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις