fbpx

United Cup: Το πανόραμα των ημιτελικών του Σαββάτου

United Cup: Το πανόραμα των ημιτελικών του Σαββάτου

Δεν εξελίχθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ελλάδα η πρώτη μέρα των ημιτελικών του United Cup στο Σίδνεϋ, καθώς τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους, στις μονές τους αναμετρήσεις, και πλέον ψάχνουμε μια μεγάλη ανατροπή για να προκριθούμε στον τελικό.

Αρχικά, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνάντησε μια ψυχωμένη Μαρτίνα Τρέβισαν στο κορτ, και παρά τη δύσκολη ισοφάριση στο tie-break του 2ου σετ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή επιστροφή στο παιχνίδι, και ηττήθηκε σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες του tie.

Στη συνέχεια, ο 18χρονος Έλληνας τενίστας γνώριζε εξαρχής πως δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Λορένζο Μουζέτι, πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως ηττήθηκε και αυτός με 6-1, 6-1, και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αύριο Σάββατο, 07/01, η “γαλανόλευκη” θα ψάξει πρώτα τη νίκη στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ματέο Μπερετίνι, στις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, ώστε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Εφόσον τα καταφέρει ο Στέφανος, τη σκυτάλη παίρνει η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα κληθεί να κερδίσει τη Λούσια Μπρονζέτι, με σκοπό να φέρει τη σειρά στο 2-2, για να κριθεί η πρόκριση στο διπλό.

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, οι ΗΠΑ προηγούνται με 2-0 στη σειρά με την Πολωνία, έπειτα από τις νίκες των Φράνσις Τιάφο και Τζέσικα Πεγκούλα επί των Κάσπερ Ζουκ και Ίγκα Σφιόντεκ αντίστοιχα.

Το πανόραμα των ημιτελικών του Σαββάτου:

ΗΠΑ-Πολωνία
01:00 Χούμπερτ Χουρκάτζ-Τέιλορ Φρίτζ
03:00 Μάγκντα Λινέτ– Μάντισον Κις
05:00 Πεγκούλα/ΦρίτζΣφιόντεκ/Χουρκάτζ

Ελλάδα-Ιταλία
08:00 Στέφανος Τσιτσιπάς-Ματέο Μπερετίνι
10:00 Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Λούσια Μπρονζέτι
12:00 Τσιτσιπάς/ΣάκκαρηΡοζατέλο/Μουζέτι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις