fbpx

United Cup, Ελλάδα-Ιταλία 0-2: Ήττα για τον Σακελλαρίδη και δυσκολεύει η πρόκριση (vids)

United Cup, Ελλάδα-Ιταλία 0-2: Ήττα για τον Σακελλαρίδη και δυσκολεύει η πρόκριση (vids)

Νέα ήττα για την Ελλάδα στο tie με την Ιταλία, στο πλαίσιο των ημιτελικών του United Cup, καθώς ο Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκε από τον Λορένζο Μουζέτι με 2-0 σετ (6-1, 6-1), μετά από μία ώρα και 2 λεπτά αγώνα, με τη γειτονική χώρα να απέχει πλέον ένα βήμα από την πρόκριση στον τελικό.

Στο 1ο σετ, ο 20χρονος Ιταλός μπήκε ως το φαβορί στο κορτ και το απέδειξε, πραγματοποιώντας ένα καθοριστικό σερί με 5 κερδισμένα games, έχοντας στο ενδιάμεσο και δύο break, απέχοντας ένα βήμα από την κατάκτησή του (5-0).

Στο 6ο game, ο Σακελλαρίδης με love game (40-0), μείωσε προσωρινά την απόσταση (5-1), όμως ο Μουζέτι την επανάφερε στα προηγούμενα επίπεδα, μιας και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, για να βάλει τα θεμέλια της straight νίκης (6-1).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη του αγώνα, μπορεί ο Στέφανος να ξεκίνησε δυναμικά με νέο love game (1-0), όμως ο No. 23 της παγκόσμιας κατάταξης δε χαρίστηκε, και με σερί 6/6 games “τελείωσε” γρήγορα την αναμέτρηση, κάνοντας το 2-0 για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (6-1).

Πλέον, η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης φαντάζει αρκετά δύσκολη, με τις ελπίδες μας να πηγαίνουν αρχικά στον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα αναμετρηθεί με τον Ματέο Μπερετίνι, αύριο Σάββατο 07/01 στις 08:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), και δύο ώρες αργότερα στη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που θα τα δώσει όλα απέναντι στην Λούσια Μπρονζέτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις