fbpx

Κέρδισε τον Σαποβάλοφ και πέρασε στα ημιτελικά της Αδελαΐδας ο Τζόκοβιτς (vid)

Κέρδισε τον Σαποβάλοφ και πέρασε στα ημιτελικά της Αδελαΐδας ο Τζόκοβιτς (vid)

Εύκολη νίκη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς επί του Ντένις Σαποβάλοφ με 2-0 σετ (6-3, 6-4), μετά από μία ώρα και 55 λεπτά παιχνιδιού, που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς της Αδελαΐδας, κλείνοντας “ραντεβού” με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Στο 1ο σετ, αμφότεροι οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το 7ο game, χωρίς να έχουμε δει κάποιο break μέχρι εκείνο το σημείο (4-3).

Στο αμέσως επόμενο όμως, ο Νόλε έσπασε για πρώτη φορά το σερβίς του αντιπάλου του, και με αλάνθαστη υπεράσπιση του σερβίς του στο 9ο game, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, μπορεί ο 23χρονος Καναδός τενίστας να πήρε το εναρκτήριο game, αλλά ο No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης απάντησε με σερί 3/3 games, έχοντας νέο break στο ενδιάμεσο, για να πάρει και πάλει τα ηνία (3-1).

Ο Σαποβάλοφ απάντησε με δικό του σερί, για να προσπεράσει ξανά, παίρνοντας πίσω το break του 35χρονου Σέρβου (4-3), όμως αυτή ήταν και η τελευταία επιτυχημένη/επιθετική προσπάθεια, μιας και ο Νόλε ισοφάρισε στο 8ο game, έκανε το 3ο του break στο 9ο, και στο 10ο και τελευταίο game κράτησε τον Ντένις στους δύο πόντους, για να πάρει τη νίκη (6-4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις