fbpx

Αυστραλιανό Όπεν: Ερωτηματικό η παρουσία της Οσάκα

Αυστραλιανό Όπεν: Ερωτηματικό η παρουσία της Οσάκα

Η συμμετοχή της Ναόμι Οσάκα στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν παραμένει αβέβαιη με την πρώην κάτοχο του τίτλου να μην έχει εμφανιστεί στη χώρα και να μην έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή της για το πρώτο χρονικά Γκραν Σλαμ της χρονιάς.

 Η Οσάκα, που πήρε τον τίτλο στην Αυστραλία το 2019 και το 2021, δεν έχει δώσει ματς από την στιγμή που αποσύρθηκε από το Toray Pan Pacific Open στο Τόκιο στα τέλη Σεπτεμβρίου, στο μοναδικό τουρνουά που αγωνίστηκε μετά τον αποκλεισμό της από τον πρώτο γύρο του US Open, απουσιάζοντας και από τα τουρνουά προετοιμασίας σε Αδελαϊδα και Χόμπαρτ.

 Δημοσίευμα του αυστραλιανού Associated Press αναφέρει ότι οι διοργανωτές του όπεν έχουν αποδεχθεί το γεγονός ότι η Οσάκα δεν θα εμφανιστεί στο Μέλμπουρν Παρκ με τη Γιαπωνέζα να βρίσκεται αυτή την περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας περάσει χρόνο και στην Ευρώπη.

 Στην περίπτωση πάντως που αγωνιστεί στη Μελβούρνη δεν θα είναι η μοναδική με ελάχιστο χρόνο εξάσκησης στο κορτ καθώς και ο ντόπιος Νικ Κύργιος δεν θα δώσει ματς προετοιμασίας. Η Ίγκα Σφιόντεκ είναι το νούμερο 1 του ταμπλό με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Πέμπτη ενώ ο Κάρλος Αλκαράθ έχει την αντίστοιχη θέση στο ταμπλό των ανδρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις