fbpx

Βιλάντερ: «Ο Τζόκοβιτς αναζητά εκδίκηση στο Αυστραλιανό Όπεν»

Βιλάντερ: «Ο Τζόκοβιτς αναζητά εκδίκηση στο Αυστραλιανό Όπεν»

Ο αναλυτής του Eurosport Ματς Βιλάντερ πιστεύει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι το νούμερο 1 φαβορί για πάρα πολλούς λόγους στο Αυστραλιανό Όπεν.

 Κάτοχος 21 τίτλων Γκραν Σλαμ ο Σέρβος θέλει να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τίτλων στο τουρνουά της Μελβούρνης και ο Βιλάντερ θεωρεί ότι δεν έχουμε δει περισσότερο πεινασμένο παίκτη για εκδίκηση ή για νίκες. «Πιστεύω ότι ο Νόβακ θα είναι πολύ ευπρόσδεκτος όπου του επιτρέψουν να αγωνίζεται το 2023. Αρχίζουμε με το Αυστραλιανό Όπεν και δεν πιστεύω ότι έχουμε δει ποιο πεινασμένο παίκτη για να πάρει εκδίκηση και νίκες. Θεωρώ ότι είναι το νούμερο 1 φαβορί για πάρα πολλούς λόγους. Προφανώς ένας λόγος είναι ότι πήρε τον τίτλο 9 φορές. Η επιφάνεια είναι τέλεια για εκείνον».

 Ο Βιλάντερ κατέστησε σαφές ότι ο Τζόκοβιτς πρέπει να θριαμβεύσει στο Μέλμπουρν Παρκ ώστε να κρατήσει την ένταση στη μάχη με τον Ράφαελ Ναδάλ με το γαλλικό όπεν να αποτελεί μία ευκαιρία για τον Ισπανό ώστε να γνωρίσει κι άλλη δόξα στο Παρίσι. «Η εκδίκηση που προφανώς θέλει θα είναι η νίκη στη Μαδρίτη. Η μάχη επιστρέφει. Αν νικήσει, οι δύο τους θα μετρούν από 22 Γκραν Σλαμ. Θα πρέπει να φτάσει στα 22 πριν το γαλλικό όπεν το Μάιο επειδή ο Ράφα μπορεί να πάρει κι άλλο, δεν μπορείς να χάσεις στη Μελβούρνη και να μείνεις στα 21 και ο Ράφα να πάει στα 23».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις