fbpx

United Cup: Με την Ιταλία στα ημιτελικά η Ελληνική ομάδα – Το πανόραμα

United Cup: Με την Ιταλία στα ημιτελικά η Ελληνική ομάδα – Το πανόραμα

Κόντρα στην Ιταλία θα αγωνιστεί η Ελληνική ομάδα στα ημιτελικά του United Cup της Αυστραλίας, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία, με τους αγώνες να διεξάγονται στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϋ, την Παρασκευή και το Σάββατο 06-07/01/2023.

Οι δύο πρώτοι αγώνες του κάθε ζευγαριού θα λάβουν χώρα την πρώτη μέρα, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι υπόλοιποι τρεις, ώστε να προκύψουν οι προκρινόμενοι του μεγάλου τελικού, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, την Κυριακή 08/01/2023.

Αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις, καθώς θα δούμε τενίστες της παγκόσμιας ελίτ να “μάχονται” για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμετράται με τον Ματτέο Μπερεττίνι, όπως επίσης και τη Μαρία Σάκκαρη να κοντράρεται με την Μαρτίνα Τρεβισάν.

Την Παρασκευή, το Ελλάδα-Ιταλία θα ναι το δεύτερο χρονικά ζευγάρι που θα αναμετρηθεί, με την Σάκκαρη να μπαίνει πρώτη στο κορτ στις 10:00, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα (12:00), ο Μιχάλης Περβολαράκης (αυτόματα δηλώνεται ως No. 2, πολύ πιθανό να αντικατασταθεί από τον Στέφανο Σακελλαρίδη) θα παίξει με τον Λορένζο Μουσέττι.

Το πανόραμα των ημιτελικών του United Cup:

Πολωνία-ΗΠΑ
04:00 Ίγκα Σφιόντεκ-Τζέσικα Πεγκούλα
06:00 Ντάνιελ Μιχάλσκι-Φράνσις Τιάφο

Ελλάδα-Ιταλία
10:00 Μαρία Σάκκαρη-Μαρτίνα Τρεβισάν
12:00 Μιχάλης Περβολαράκης-Λορένζο Μουσέττι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις