fbpx

United Cup, Ελλάδα-Κροατία 2-2: Έδωσε μάχη ο Σακελλαρίδης, στο διπλό θα κριθεί η πρόκριση

United Cup, Ελλάδα-Κροατία 2-2: Έδωσε μάχη ο Σακελλαρίδης, στο διπλό θα κριθεί η πρόκριση

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στον Νο144 του κόσμου Μπόρνα Γκόγιο γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-2 με την Κροατία να ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2 και πλέον όλα θα κριθούν στο διπλό μικτό το οποίο θα δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας έδωσε μεγάλη μάχη, ειδικά στο 1ο σετ, λυγίζοντας τελικά στις λεπτομέρειες. 

Ο Σακελλαρίδης τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας 64% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς (30/50), αλλά και 43% στο 2ο (12/28) ωστόσο δεν κατάφερε να βρει λύσεις και απαντήσει στις εξαιρετικές τοποθετήσεις που είχε το service του Γκόγιο, ο οποίος έχασε μόλις τρεις πόντους από το 1ο σερβίς (27/30).

O Κροάτης “χτύπησε” στο πρώτο service-game του Σακελλαρίδη φτάνοντας σε break (0-1), το οποίο και διατήρησε έστω και δύσκολες σε πολλές περιπτώσεις, μέχρι το τέλος παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης, ο Γκόγιο πίεσε ακόμα περισσότερο το service του Σακελλαρίδη βρίσκοντας και πάλι γρήγορο break (2-1). Ήταν το σημείο στο οποίο ο νεαρός Έλληνας τενίστας έβγαλε κούραση στο παιχνίδι του κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Με ένα νέο break έκανε το 4-1 και με δύσκολο hold αμέσως μετά πήρε προβάδισμα με 5-1. Από εκεί και πέρα ο Σακελλαρίδης μείωσε σε 5-2 με το παιχνίδι να κλείνει στο σερβίς του Γκόγιο φτάνοντας στη νίκη φέρνοντας τη σειρά στο 2-2.

Όλα πλέον θα κριθούν στο διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζουν του Μπόρνα Γκόγιο και Πέτρα Μάρτιτς με τους Κροάτες να κάνουν την έκπληξη αλλάζοντας τη βασική τους δυάδα (Τσόριτς, Βέκιτς).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις