fbpx

United Cup, Ελλάδα-Κροατία 0-1: Ήττα για Παπαμιχαήλ από την ανώτερη Βέκιτς 

United Cup, Ελλάδα-Κροατία 0-1: Ήττα για Παπαμιχαήλ από την ανώτερη Βέκιτς 

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Ντόνα Βέκιτς με 6-2, 6-0 σε 65 λεπτά δίνοντας το προβάδισμα στην Κροατία με 1-0.

Έχοντας αρκετά προβλήματα από τη θέση του service και ειδικά στο 2ο service όπου τελείωσε το παιχνίδι με μόλις 25% (4/16) η Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην Νο. 62 του κόσμου Βέκιτς, η οποία παραχώρησε 12 πόντους στο service της, ενώ είχε και 10 παραπάνω winners από την Ελληνίδα τενίστρια (17-7). 

Εκεί όμως που η παίκτρια από την Κροατία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή ήταν πάνω στο φιλέ κερδίζοντας τους 15 από τους 17 πόντους που διεκδίκησε! 

Το παιχνίδι, το οποίο έγινε κάτω από αρκετά ζεστές συνθήκες, έγινε δύσκολο με το ξεκίνημα με την Παπαμιχαήλ να χρειάζεται να σβήσει τέσσερα break-point φτάνοντας σε ένα τεράστιο hold και παίρνοντας προβάδισμα στα games (1-0).

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η Βέκιτς απάντησε με ένα σερί 3-0 κάνοντας το 3-1, με την Παπαμιχαήλ να μειώνει σε 3-2. Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο της κερδισμένο game στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα η Βέκιτς πήρε τα 9 τελευταία games και παράλληλα τη νίκη δίνοντας το προβάδισμα στην Κροατία. 

Ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπόρνα Τσόριτς και αμέσως μετά (όχι πριν τις 11:30) θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Πέτρα Μάρτιτς. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις