fbpx

United Cup: Με Κροατία στον τελικό η Ελλάδα

United Cup: Με Κροατία στον τελικό η Ελλάδα

Η Κροατία (νικήτρια του 6ου γκρουπ) θα είναι την Τετάρτη (4/1) η αντίπαλος της Ελλάδας (νικήτρια του 1ου γκρουπ) στον τελικό του Περθ για το United Cup.

Η ομάδα της Κροατίας έκανε το 3-1 στη σειρά με τη Γαλλία και θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, για μια θέση στα ημιτελικά του United Cup, που θα γίνουν στο Σίδνεϊ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.4) θα παίξει με τον Τσόριτς (Νο.26), η Μαρία Σάκκαρη (Νο.6) με τη Μάρτιτς (Νο.38), ο Στέφανος Σακελλαρίδης (Νο.803) με τον Γκόγιο (Νο.144), η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (No.158) με τη Βέκιτς (Νο.67), ενώ το μεικτό διπλό όπως όλα δείχνουν θα είναι Τσιτσιπάς/Σάκκαρη-Τσόριτς/Βέκιτς.

Θυμίζουμε ότι ο Τσόριτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετράει 3-1 κόντρα στον Έλληνα τενίστα, με τις τρεις νίκες μάλιστα να είναι συνεχόμενες και τις δύο μέσα στο 2022.

Κακή παράδοση έχει και η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς με την Ελληνίδα τενίστρια να μετράει με 2-5 με τις τρεις ήττες να είναι συνεχόμενες. 

Όπως είναι γνωστό το σύστημα της διοργάνωσης είναι τέσσερις αγώνες μονών και ένας διπλού σε κάθε σειρά, με νικήτρια ομάδα να είναι αυτή που φτάνει στις 3 νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/1) για την Ελλάδα:

06:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ
06:30 Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Ντόνα Βέκιτς 
08:30 Στέφανος Τσιτσιπάς-Μπόρνα Τσόριτς
11:30 Μαρία Σάκκαρη-Πέτρα Μάρτιτς 
13:30 Μιχάλης Περβολαράκης-Μπόρνα Γκότζο
15:30 Σάκκαρη/Τσιτσιπάς-Βέκιτς/Τσόριτς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις