fbpx

Σάκκαρη: «Η νίκη ήταν περισσότερο για την χώρα μου παρά για εμένα» (vid)

Σάκκαρη: «Η νίκη ήταν περισσότερο για την χώρα μου παρά για εμένα» (vid)

H Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της κόντρα στην Ελίζε Μέρτενς, η οποία έφερε την ελληνική ομάδα στον τελικό του Περθ της Τετάρτης, προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως την νίκη αυτή την ήθελε περισσότερο για την Ελλάδα παρά για την ίδια.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Αν παίζεις μόνο για τον εαυτό σου σε ένα κανονικό τουρνουά, αν χάσεις είσαι μόνος σου, αλλά ήθελα να κερδίσω περισσότερο για την Ελλάδα παρά για τον εαυτό μου. Σημαίνει πολλά για εμένα, για την ομάδα, για τη χώρα μας. Είναι υπέροχο που είμαστε στον τελικό του Περθ.

Η μπάλα πετούσε στον αέρα πολύ γρήγορα λόγω της ζέστης. Έπρεπε να ήμουν σταθερή και να προσπαθήσω να βρίσκω βαριά χτυπήματα. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, παρότι είχα μια πτώση στο 2ο σετ. Βιαζόμουν λίγο, όμως το συνειδητοποίησα και το άλλαξα κατευθείαν.

Πρέπει να βελτιώσω τις προσεγγίσεις στο φιλέ, πρέπει να είμαι πιο τολμηρή. Δουλεύω και πάνω στο service μου για να έχω καλύτερα ποσοστά, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για κάθε χτύπημα και αυτό είναι καλό. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα νιώθω καλύτερα και θα δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες, αρχικά στο μεικτό διπλό μετά, αλλά και αύριο»

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις