fbpx

Σακελλαρίδης: «Δεν ξέρω τι να πω, είμαι ευγνώμων»

Σακελλαρίδης: «Δεν ξέρω τι να πω, είμαι ευγνώμων»

O Στέφανος Σακελλαρίδης επικράτησε στο United Cup του Βέλγου και Νο129 στην παγκόσμια κατάταξη, Ζιζού Μπεργκς, κάνοντας το 3-1 για την Ελλάδα και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο.

Μετά την αναμέτρηση προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας τα εξής: «Δεν ξέρω τι να πω, μπήκα στο ματς χωρίς προσδοκίες να κάνω το παιχνίδι μου, να το απολαύσω και προφανώς το απόλαυσα στο έπακρο. Η νίκη είναι ένα μπόνους για μένα. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ.

Έχω μεγάλη στήριξη από την ομάδα, είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσα να έχω. Τους αγαπώ όλους πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι απίστευτη διοργάνωση, δεν έχω λόγια».

Ο Σακελλαρίδης μίλησε και για το πόσο τον επηρέασε το γεγονός ότι ο Μπεργκς είχε προβλήματα με κράμπες γεγονός που ανάγκασε τον Βέλγο να πάρει δύο ιατρικά τάιμ-άουτ: «Προσπάθησα να μη δώσω σημασία, ξέρω ότι μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή. Συγκεντρώθηκα στον εαυτό μου γιατί θα ήταν επικίνδυνο. Η ενέργεια του κόσμου ήταν απίστευτη του κόσμου ήταν απίστευτη, είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις