fbpx

Ξανά απέναντι στον Χιούιτ ο Κύργιος

Ξανά απέναντι στον Χιούιτ ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος κατηγόρησε τον Αυστραλό συναρχηγό Λέιτον Χιούιτ ότι τον έριξε…κάτω από το λεωφορείο μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από το United Cup.

 Ο νούμερο 22 στην παγκόσμια κατάταξη αποσύρθηκε από το μεικτό ομαδικό τουρνουά την τελευταία στιγμή ώστε να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη σε ματς επίδειξης στο Ντουμπάι.

 Ο Χιούιτ από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την αποχώρηση του Κύργιος μέχρι την στιγμή που ο 27χρονος το έκανε δημόσια γνωστό εκφράζοντας τον εκνευρισμό του για την έλλειψη επικοινωνίας με τον παίκτη από την Καμπέρα.

Μία ημέρα μετά τα σχόλια του Χιούιτ, η Άιλα Τομλιάνοβιτς αποσύρθηκε από την αναμέτρησή της με τη Βρετανίδα Χάριετ Νταρτ εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Ο Κύργιος βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε ένα post στο Twitter και αναρωτήθηκε αν η συναρχηγός Σαμ Στόσουρ θα είχε παρόμοια αντίδραση με εκείνη του Χιούιτ.

 «Αναρωτιέμαι αν η Στόσουρ θα την έριχνε κάτω από το λεωφορείο όπως έκανε ο αρχηγός μας για εμένα. Δύσκολο να προετοιμαστείς όταν δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει», ήταν το σχόλιό του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις