fbpx

Διάλειμμα μετά το Αυστραλιανό Όπεν για τον Κάσπερ Ρούουντ

Διάλειμμα μετά το Αυστραλιανό Όπεν για τον Κάσπερ Ρούουντ

Ο Κάσπερ Ρούουντ είπε ότι θα απέχει από τη δράση για ένα μήνα μετά το Αυστραλιανό Όπεν κατακρίνοντας το μήκος που έχει το καλεντάρι της σεζόν.

 Ο Ρούουντ, ο οποίος εκπροσωπεί τη Νορβηγία στο United Cup αυτή την εβδομάδα, πηγαίνει στο Αυστραλιανό Όπεν με την ελπίδα να πάρει τον πρώτο του τίτλο Γκραν Σλαμ, έχοντας βρεθεί στον τελικό στα 2 από τα προηγούμενα τρία μέιτζορ, στο Ρολάν Γκαρός και το US Open. Ο ίδιος είχε μία εξαιρετική σεζόν ωστόσο έχει δηλώσει πολλές φορές το πόσο κουρασμένος αισθάνεται έχοντας δώσει 75 και 76 ματς τις 2 τελευταίες σεζόν ενώ τον περασμένο μήνα ήταν σε περιοδεία στη Νότια Αμερική μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ.

 «Ένα συνηθισμένο ετήσιο καλεντάρι στο τένις, αν παίζεις σε ένα τουρνουά κάθε μήνα τότε η σεζόν κρατάει 10,5 μήνες», είπε στο Eurosport. «Πραγματικά δεν είναι καθόλου υγιές για το σώμα. Δεν υπάρχουν μεγάλα τουρνουά το Φεβρουάριο και έτσι θα αξιοποιήσω το χρόνο για να προπονηθώ στη φυσική μου κατάσταση, κάτι που συνήθως θα έκανα το Δεκέμβριο. Συνέβησαν πολλά το Δεκέμβριο, όπως το ταξίδι με το Ναδάλ στη νότια Αμερική. Πιστεύω ότι το Αυστραλιανό Όπεν θα είναι το τελευταίο τουρνουά προτού κάνω ένα μικρό διάλειμμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις