fbpx

United Cup: Εκτός συνέχειας η Βουλγαρία – Δύο νίκες μακριά από την πρόκριση η Εθνική

United Cup: Εκτός συνέχειας η Βουλγαρία – Δύο νίκες μακριά από την πρόκριση η Εθνική

Η Βουλγαρία κατάφερε να επικρατήσει στο tie με το Βέλγιο (3-2), στο πλαίσιο του Α’ γκρουπ του United Cup, όμως με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μένει εκτός συνέχειας, και πλέον την πρόκριση μπορούν να διεκδικήσουν μόνο το Βέλγιο, αλλά και η Εθνική μας ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που είχε κερδίσει στην πρεμιέρα των αγώνων τη Βουλγαρία με συνολικό σκορ στη σειρά 4-1, θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο αύριο Δευτέρα 02/01 και μεθαύριο Τρίτη 03/01, και χρειάζεται μόλις δύο νίκες στο tie, ώστε να πάρει και μαθηματικά την πρόκριση για τους τελικούς των πόλεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, το Βέλγιο θα ψάξει το απόλυτο των νικών στη σειρά, ή έστω 4 νίκες, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, γεγονός που δείχνει πως η Ελλάδα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Για τη “γαλανόλευκη” αύριο θα μπουν στο κορτ πρώτα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα κοντραριστεί με την Βαν Ουίτβαντσικ, στις 06:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα (08:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφέν.

Την Τρίτη, τη σκυτάλη παίρνουν Μαρία Σάκκαρη και Μιχάλης Περβολαράκης, με την 27χρονη Ελληνίδα να αντιμετωπίζει την Μέρτενς, ενώ ο 26χρονος Έλληνας τενίστας θα παίξει με τον Μπεργκς, λίγο πριν το διπλό.

Το πανόραμα των αυριανών Ελληνικών αγώνων:

Δευτέρα 02/01 (με Βέλγιο)
06:00 Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Βαν Ούιτβαντσκ
08:00 Στέφανος ΤσιτσιπάςΓκοφέν

Τρίτη 03/01
04:00 Μαρία ΣάκκαρηΜέρτενς
06:00 Μιχάλης ΠερβολαράκηςΜπεργκς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις