fbpx

United Cup, Ελλάδα-Βουλγαρία 4-1: Νίκη και στο διπλό για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

United Cup, Ελλάδα-Βουλγαρία 4-1: Νίκη και στο διπλό για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη σειρά των αγώνων της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του Α’ ομίλου του United Cup της Αυστραλίας, καθώς στο διπλό απέναντι στους Τοπάλοβα και Αντρέεφ κατάφεραν να νικήσουν με 2-0 στα σετ (6-4, 6-4), μέσα σε μία ώρα και 2 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ, το Ελληνικό δίδυμο ξεκίνησε ιδανικά στο κορτ, πραγματοποιώντας σερί με 3 κερδισμένα games, έχοντας ήδη δύο break, όμως στο 4ο game Τοπάλοβα και Αντρεέφ απάντησαν σβήνοντας το ένα από τα δύο break, για να μειωθεί η απόσταση (3-1).

Στα επόμενα δύο games Μαρία και Στέφανος αύξησαν περαιτέρω τη διαφορά, σπάζοντας στο ενδιάμεσο για μία ακόμα φορά το σερβίς των αντιπάλων τους (5-1), η Βουλγαρική ομάδα κατάφερε εκ νέου να μειώσει αισθητά τη διαφορά με δικό της σερί (5-4), όμως με love game (40-0) η Ελληνική ομάδα κατέκτησε το πρώτο σετ, βάζοντας τα θεμέλια της straight νίκης (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, με βάση την έκβαση της αναμέτρησης, για μία ακόμα φορά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πατούσαν πιο καλά στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με δύο games, για να μειώσει με love game η αντίπαλη ομάδα (2-1).

Στη συνέχεια πάτησε ξανά το γκάζι η Ελληνική ομάδα, που πραγματοποίησε νέο μικρό σερί με 3 κερδισμένα games, πετυχαίνοντας στο ενδιάμεσο και το 5ο (συνολικά) break της στον αγώνα (5-1), όμως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γειτονικής μας χώρας δεν το έβαζε κάτω, απαντώντας με δικό του σερί, για να φέρει τις δύο ομάδες σε απόσταση ενός game (5-4).

Τελικώς όμως, οι δύο ηγέτες της Ελλάδας δε χαρίστηκαν στο 10ο και τελευταίο game του ματς, που το “καθάρισαν” με συνοπτικές διαδικασίες, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αποστολή της “γαλανόλευκης” απέναντι στη Βουλγαρία, με συνολικό σκορ στις νίκες 4-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις