fbpx

United Cup, Ελλάδα-Βουλγαρία 3-0: Η Σάκκαρη σφράγισε τη νίκη για την ελληνική ομάδα

United Cup, Ελλάδα-Βουλγαρία 3-0: Η Σάκκαρη σφράγισε τη νίκη για την ελληνική ομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Βουλγάρας και Νο.90 του κόσμου, Βικτορίγια Τόμοβα με 6-3, 6-2 σε 88 λεπτά κάνοντας το 3 στα 3 για την Ελλάδα κόντρα στη Βουλγαρία, σφραγίζοντας έτσι την πρώτη νίκη για την ελληνική ομάδα στη σειρά με τη Βουλγαρία στο νεοσύστατο United Cup , η οποία παράλληλα έκανε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Α’ όμιλο. 

Αν και βρέθηκε πίσω με break, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης (1-2), η Σάκκαρη κατάφερε να απαντήσει άμεσα και να πάρει πίσω το χαμένο της σερβίς (2-2) και στη συνέχεια να μετατρέψει το 3-3 σε 6-3, βρίσκοντας νέο break και κερδίζοντας τους 8 από τους τελευταίους 9 πόντους του σετ.

Η Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε να βελτιώνεται από τη θέση του σερβίς και παράλληλα να πιέζει το σερβίς της Τόμοβα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει το 2ο σετ με break και hold (2-0) κερδίζοντας το 5ο συνεχόμενο game.

Χωρίς να χάσει πόντο στο 1ο σερβίς (11/11) στο 2ο σετ, η Σάκκαρη δεν είχε κανένα πρόβλημα στα δικά της service-game ενώ παράλληλα μ’ ένα ακόμα break (4/8 συνολικά) έκανε το 5-2 για να κλείσει το παιχνίδι λίγο αργότερα στο δικό της σερβίς.

Με τη νίκη αυτή η Ελλάδα έκανε το 3-0 στη σειρά των αγώνων με τη Βουλγαρία εξασφαλίζοντας την πρώτη της νίκη στο United Cup και πλέον κόντρα στο Βέλγιο (2-3/1) θα διεκδικήσει την πρωτιά του Α’ ομίλου που θα την οδηγήσει στον τελικό των πόλεων (Περθ), εκεί όπου θα διασταυρωθεί με μία εκ των Γαλλία, Αργεντινή και Κροατία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ακολουθεί η αναμέτρηση του Μιχάλη Περβολαράκη με τον Βούλγαρο και Νο. 196 του κόσμου Ντίμιταρ Κουζμάνοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις