fbpx

Πέρασε στον τελικό στα διπλά του Μόναστιρ η Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Πέρασε στον τελικό στα διπλά του Μόναστιρ η Μαγδαληνή Αδαλόγλου

Την πρόκριση στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στα διπλά πήρε η Μαγδαληνή Αδαλόγλου, το οποίο φιλοξενείται για τελευταία φορά μέσα στο 2022 στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, με παρτενέρ της την Ιαροσλάβα Μπαρτασέβιτς, αρχικά προκρίθηκαν επί των Φεριέλ Μπεν Χάσσεν και Σέλια Ράκκι με 2-0 σετ (6-3, 6-4), μέσα σε μία ώρα και 14 λεπτά παιχνιδιού, στο πλαίσιο των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Έτσι, το πρόγραμμα τις έφερε αντιμέτωπες με τις Ζντένα Σαφάροβα και Μιλάνα Ζαμπραϊλόβα, οι οποίες δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, και κατά συνέπεια το Ελληνογαλλικό δίδυμο πανηγύρισε, έστω και άνευ αγώνα, την πρόκριση στον τελικό των διπλών.

Εκεί, αναμένεται να αντιμετωπίσουν τις νικήτριες από το παιχνίδι Μπογιάνα Μαρίνκοβιτς/Ελιέσσα Βαλναλνγκεντόνκ (η οποία και κέρδισε την Αδαλόγλου στα μονά) – Αλεξάνδρα Μπιότ/Αξάνα Μαρίιν.

Θυμίζουμε, ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Μαγδαληνή είχε αναδειχθεί νικήτρια στα διπλά του Μόναστιρ, παρέα με την Σαπφώ Σακελλαρίδη, και αν κερδίσει στον τελικό, θα κάνει ένα εντυπωσιακό back to back κατακτήσεων του τίτλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις