fbpx

United Cup, Σάκκαρη: «Έκανα κάποιες αλλαγές – Είμαι σίγουρη πως τα πράγματα θα πάνε καλά»

United Cup, Σάκκαρη: «Έκανα κάποιες αλλαγές – Είμαι σίγουρη πως τα πράγματα θα πάνε καλά»

Φανερά αισιόδοξη και ανυπόμονη εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στη συνέντευξη τύπου, ενόψει της διεξαγωγής της πρώτης επίσημης διοργάνωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το United Cup, που φιλοξενείται στην Αυστραλία, το χρονικό διάστημα 29/12/2022-08/01/2023.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αλλά και No. 6 της παγκόσμιας κατάταξης εξέφρασε πως έκανε ορισμένες-καθοριστικές αλλαγές, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, που ευελπιστεί να τη βοηθήσουν τόσο στην Αυστραλία, όσο και στο υπόλοιπο της απαιτητικής νέας σεζόν στα κορτ.

Η Μαρία θα αγωνιστεί με το εθνόσημο την Παρασκευή 30/12, στις 04:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), απέναντι στην Τομόβα από τη Βουλγαρία.

«Το τέλος της προηγούμενης σεζόν ήταν πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου. Έδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να βρω ξανά το επίπεδο που είχα χάσει στα μέσα της σεζόν», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

«Η Γουαδαλαχάρα ήταν το τουρνουά που τα άλλαξε όλα και θέλω να διατηρήσω αυτό το momentum και γι’ αυτή τη σεζόν. Κατά τη διάρκεια της preseason έκανα κάποιες αλλαγές και είμαι σίγουρη πως τα πράγματα θα πάνε καλά αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις