fbpx

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Οι καλύτεροι παίκτες πρέπει να είναι πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις»

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Οι καλύτεροι παίκτες πρέπει να είναι πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις»

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο United Cup, το Σάββατο (31/12) κόντρα στον Κάμερον Νόρι.

Τη νέα σεζόν ο Ναδάλ έχει να υπερασπιστεί αρκετούς βαθμούς, ειδικά στο ξεκίνημα όπου πέρσι είχε κάνει απίθανα πράγματα με το ρεκόρ του να φτάνει το 20-0, κάτι που σημαίνει ότι το κίνητρό του είναι αρκετά μεγάλο για το 2023.

«Η αρχή της σεζόν είναι πάντα συναρπαστική. Για όλους τους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτό το νέο τουρνουά είναι λογικό να υπάρχει κάποιο άγχος και κάποια νευρικότητα. Οι πρώτες φορές είναι πάντα διαφορετικές», είπε ο Ναδάλ στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας χρονιάς.

«Θέλω να προσπαθήσω να ξεκινήσω καλά στη νέα σεζόν. Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Για μένα, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μου είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για μένα, αλλά από την άλλη είμαι χαρούμενος που είχα αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ για το τουρνουά. Από εκεί και πέρα θέλω φυσικά να βοηθήσω και την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στο τουρνουά», συμπλήρωσε ο Ισπανός τενίστας.

Όσο για την παρουδία του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, είπε: «Ή παρουσία του Νόβακ στην Αυστραλία είναι καλή για το άθλημα τους οπαδούς και για εμάς τους ίδιους. Οι καλύτεροι παίκτες πρέπει να είναι πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις