fbpx

Australian Open: Ο Τζόκοβιτς έφτασε στην Αυστραλία και ξεκίνησε προπόνηση (pics)

Australian Open: Ο Τζόκοβιτς έφτασε στην Αυστραλία και ξεκίνησε προπόνηση (pics)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στην Αυστραλία την Τρίτη (27/12), έναν χρόνο σχεδόν μετά την περιπέτεια με την ακύρωση της βίζας του, ενόψει της προσπάθειάς του για τον 10ο τίτλο του απλού ανδρών στο Australian Open του επόμενου μήνα.

Ο Σέρβος τενίστας ετοιμάζεται να επιστρέφει στην διοργάνωση, που διεξάγεται από τις 16 έως τις 29 Ιανουαρίου.

Στον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά στο Twitter ανέβηκαν φωτογραφίες του Σέρβου που κάνει χαλαρή προπόνησή.

Νωρίτερα την Τρίτη (27/12), ο διευθυντής του “Australian Open”, Κρεγκ Τάιλι, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Τζόκοβιτς αναμενόταν στην Αυστραλία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα γίνει ευπρόσδεκτος.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο αυστραλιανό κοινό. Είμαστε ένα πολύ καλά μορφωμένο αθλητικό κοινό, ιδιαίτερα όσοι έρχονται στο τένις, τους αρέσει το άθλημα, τους αρέσει να βλέπουν μεγαλεία, τους αρέσει να βλέπουν υπέροχους αθλητές, σπουδαίους αγώνες. Κι έχω μεγάλη πεποίθηση ότι οι οπαδοί θα αντιδράσουν όπως ελπίζουμε να αντιδράσουν και να το σεβαστούν».

Ο πρώην κορυφαίος αθλητής του κόσμου κέρδισε τους τελικούς των ATP Finals τον περασμένο μήνα και θα επιδιώξει να διεκδικήσει το 10ο «στέμμα» του στο «Australian Open», κάτι που θα τον φέρει στο ίδιο επίπεδο με τον Ράφα Ναδάλ σε τίτλους Grand Slam (22).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις