fbpx

Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο στα μονά του Μόναστιρ η Αδαλόγλου – Στους “8” στα διπλά

Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο στα μονά του Μόναστιρ η Αδαλόγλου – Στους “8” στα διπλά

Ολοκλήρωσε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα μονά η Μαγδαληνή Αδαλόγλου, που πήρε όμως την πρόκριση στους “8” στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια αρχικά προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό στα μονά της διοργάνωσης, αλλά ηττήθηκε από την Ελιέσσα Βαλναλνγκεντόνκ με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-2), μετά από δύο ώρες και 18 λεπτά αγώνα, και έμεινε από νωρίς εκτός συνέχειας.

Στα διπλά, η No. 1554 της παγκόσμιας κατάταξης συνεργάστηκε με την Ιαροσλάβα Μπαρτασέβιτς, και επικράτησαν των Τζινέβρα Παρεντίνι Βαλλέγκα Μοντεμπρούνο και Αλίσα Ρεζέρ με 2-0 σετ (6-3, 6-3), και βρίσκονται στα προημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί, το Ελληνογαλλικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Φεριέλ Μπεν Χάσσεν και Σέλια Ράκκι, με φόντο την είσοδό τους στην τελική 4αδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Αδαλόγλου τρέχει ένα σερί νικών στα διπλά του τουρνουά της Τυνησίας, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του εν λόγω τίτλου την περασμένη εβδομάδα, με παρτενέρ της την Σαπφώ Σακελλαρίδη, που έχει ενσωματωθεί με την Ελληνική αποστολή στην Αυστραλία, για τη διεξαγωγή του United Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις