fbpx

Δεν περιμένει επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς ο Πάτρικ Μουράτογλου

Δεν περιμένει επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς ο Πάτρικ Μουράτογλου

Για πολλά χρόνια προπονητής της, ο Πάτρικ Μουράτογλου περιμένει ότι η αποχώρηση της Σερίνα Γουίλιαμς από τη δράση θα είναι οριστική και προσθέτει ότι η Αμερικανίδα θα μείνει στη μνήμη για τη δόξα της.

 Ο Μουράτογλου άρχισε να προπονεί την Σερίνα το 2012 μετά τον αποκλεισμό-σοκ στον πρώτο γύρο του γαλλικού όπεν εκείνη τη χρονιά, μία κίνηση που αποδείχθηκε κομβικής σημασίας καθώς πρόσθεσε ακόμα 7 τίτλους Γκραν Σλαμ και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

 Αυτή η σχεδόν δεκαετής συνεργασία δίνει στο Μουράτογλου το προνόμιο να γνωρίζει καλά την Αμερικανίδα και τα όσα σκέφτεται για την αποχώρησή της αν και η ίδια άφησε ανοικτή την πόρτα σε μία μελλοντική παρουσία σε Γκραν Σλαμ. «Θέλω να τη δω να παίζει; Θέλώ να τη δω να παίζει ξανά», είπε στο Eurosport. «Ναι, αν απολαμβάνει την παρουσία της στο κορτ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νιώθει δυνατή. Αν δεν νιώθει δυνατή δεν θα το απολαύσει. Θέλω να τη δω να παίζει καλό τένις. Αν μπορεί να παίξει καλό τένις, φυσικά θέλω να τη δω να παίζει. Όλοι το θέλουν».

 Στην ανακοίνωση της αποχώρησής της από το τένις, η ίδια ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε άλλους τομείς, όπως οι επιχειρήσεις που έχει. Ο Μουράτογλου τόνισε ότι αυτά τα εξω-αγωνιστικά ενδιαφέροντα είναι και τα εμπόδια για την πιθανότητα της επιστροφής της. «Πιστεύω ότι για να είσαι ξεχωριστός σε κάτι και ο Θεός γνωρίζει πόσο ξεχωριστή ήταν, θα πρέπει να έχεις και πάθος με αυτό. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στη δραστηριότητα διαφορετικά ακόμα και για τις ιδιοφυίες του τένις, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις