fbpx

Ράφαελ Ναδάλ: «Ξέσπασα σε κλάματα στο τρίτο γκολ του Μέσι»

Ράφαελ Ναδάλ: «Ξέσπασα σε κλάματα στο τρίτο γκολ του Μέσι»

Τη συγκίνησή του τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε το τρίτο γκολ, και δεύτερο προσωπικό του, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Γαλλία, μοιράστηκε ο Ράφαελ Ναδάλ, που ξέσπασε σε κλάματα, βλέποντας την Αργεντινή λίγο αργότερα να φτάνει στην κορυφή του κόσμου.

Ο 36χρονος Ισπανός τενίστας, αλλά και No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, μπορεί να είναι μεγάλος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζει την κλάση και τη σπουδαιότητα του ηγέτη της Αλμπισελέστε.

Άλλωστε και οι δύο τρέφουν ιδιαίτερο θαυμασμό ο ένας για τον άλλον, ενώ μετέπειτα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως σε κανέναν (ούτε στον ίδιο) δεν αρέσει η ιδέα να βλέπουν έναν θρύλο του κάθε αθλήματος να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

«Χωρίς να υποστηρίζω την Αργεντινή, όταν ο Μέσι έβαλε το τρίτο γκολ του τελικού, ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση που έβλεπα κάποιον τόσο σπουδαίο να πετυχαίνει αυτό που του έλειπε αφού υπέφερε τόσο πολύ γι’ αυτό», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ αρχικά.

«Στους λάτρεις ενός αθλήματος, δεν τους αρέσει όταν κάποιος που θαυμάζουν να αποσύρεται. Δεν θες να δεις τον Μέσι ή τον Τάιγκερ (Γουντς) να αποσύρεται. Μου αρέσει κι εμένα να τους βλέπω στην τηλεόραση και θέλω να συνεχίσω να τους βλέπω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις