fbpx

Σακελλαρίδη-Ζουκίνι 2-0: Πρωταθλήτρια και στα μονά του Μόναστιρ

Σακελλαρίδη-Ζουκίνι 2-0: Πρωταθλήτρια και στα μονά του Μόναστιρ

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, η Σαπφώ Σακελλαρίδη πανηγύρισε ανήμερα των Χριστουγέννων και την κατάκτηση του αντίστοιχου τίτλου και στα μονά, το οποίο διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Αριάννα Ζουκίνι με 2-0 σετ (6-2, 6-2), μέσα σε μία ώρα και 16 λεπτά αγώνα, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό νταμπλ στη διοργάνωση, που φυσικά την οδηγεί στην Αυστραλία, ενόψει του επερχόμενου United Cup, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Τόσο το 1ο, όσο και το 2ο σετ, κύλησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την Σαπφώ να ξεκινάει και στις δύο περιπτώσεις με σερί τριών κερδισμένων games, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τις κατακτήσεις τους.

Το μόνο που κατάφερνε η Ιταλίδα αντίπαλος της ήταν να μειώνει προσωρινά την απόσταση στο 4ο και στο 6ο game, αλλά στο φινάλε και των δύο σετ, η Σακελλαρίδη έφερνε ξανά την διαφορά στα επίπεδα που ήθελε, και εν συνεχεία τα έκλεινε στο 8ο game, μετρώντας συνολικά στην αναμέτρηση 4 break.

Αυτός ήταν ο 13ος τίτλος της Σαπφούς στην έως τώρα καριέρα της, και μάλιστα ο 9ος για το 2022, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχει φτάσει 3 φορές στην κορυφή στα διπλά του εν λόγω τουρνουά, με τρεις διαφορετικές συμπαίκτριες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις